Tools 3D print

395,00 kr 316,00 kr
På lager
1 stk.
Produkt ID
Tools

Tools 3D print-baggrund består af to lige store dele. Baggrunden kan derfor nemt bruges hver for sig. 

Smukke kunsteriske printede baggrunde af polyester og vinyl, til brug i fotostudiet eller til at tage med på lokation. Materialet er nemlig let og derfor nemt at arbejde med. 

Mål: 180 cm x 300 cm

Vægt: ca. 500 g / (2 kg. i paprør)

Baggrunden fragtes i paprør, så materialet ikke krøller. 

Mangler du et værksted, så har du et nemt et her, du nemt kan sætte op og tage et snapshot med som baggrund. Værkstedet er 3D-printet på materiale af polyester og vinyl.

Vores 3D printede baggrunde er smukke kunsteriske printede baggrunde på materiale af polyester og vinyl, til brug i fotostudiet eller til at tage med på lokation. Materialet er nemlig let og nemt at arbejde med. 
Baggrundene egner sig specielt godt til fotografering af baby- og børnefotografering, da de er i mindre mål end papirbaggrundene og så er de lette at håndtere. Men de kan bruges til lige det, du ønsker som baggrund til smukke headshot eller portrætter.  

Baggrundene tåler at blive våde uden, at det påvirker printet. De må dog ikke ligge i længere tid i vand eller stå i direkte sol i længere tid. Sollyset slider generelt på alle farver uanset materialet det er farvet på.

3D-printede baggrunde er slidstærke grundet materialerne polyester og vinyl. De kan bruges igen og igen. 

Tools består af to lige store dele. Baggrunden kan derfor nemt bruges hver for sig. 

Mere information
Subtitle 3D-Print baggrunde i slidstærkt materiale. Str. 180 cm x 300 cm
Pris 395,00 kr
Fotobaggrunde.dk er din specialist i baggrunde til fotostudiet.