Julebaggrunde -Lade

475,00 kr 380,00 kr
På lager
1 stk.
Produkt ID
Julefotobaggrund_lade
 

Julescener printet på fotobaggrunde til brug i fotostudiet eller til at tage med på lokation. Materialet er let og nemt at arbejde med. Kan stryges for svag varme på bagsiden (ikke direkte på printet) for at fjerne ujævnheder og krøl.

Motivet skal ses langt fra. Tæt på vil det forekomme sløret. 

Mål: 200cm x 300cm 

 

 

Printede fotobaggrunde er kunstneriske printede baggrunde i polyester, til brug i fotostudiet eller til at tage med på lokation. Materialet er let og nemt at arbejde med for modelfotografen, portrætfotografen, babyfotografen eller hvad dit speciale nu skulle være. 

Printede fotobaggrunde egner sig specielt godt til fotografering af headshots, portrætter, baby- og børnefotografering, da de er i mindre mål end papirbaggrundene, og så er de lette at håndtere. Men de kan bruges til lige det, du ønsker. 

Printede fotobaggrunde er på grund af materialet polyester, slidstærke og kan bruges igen og igen. Baggrundene tåler at blive våde, uden at det påvirker printet. De må dog ikke ligge i længere tid i vand, kommes i vaskemaskine eller stå i direkte sol i længere tid. Sollyset slider generelt på alle farver uanset materialet det er farvet på.  

Vinylbaggrundene kan stryges på bagsiden og ikke på selve printet på svag varme. 

 

 

Mål: 300cm x 200cm
Vægt:500 g

Materiale: Polyester

Mere information
Subtitle Printet vinylbaggrund. Str. 300cm x 200cm
Pris 475,00 kr
Display Product Options In Product Info Column
Fotobaggrunde.dk er din specialist i baggrunde til fotostudiet.