Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Introduktion

Denne privatlivspolitik beskriver de personoplysninger, som indsamles eller behandles, når du bruger fotobaggrunde.dk. Den forklarer også, hvordan dine personoplysninger bruges, deles og beskyttes, samt dine valgmuligheder vedrørende dine personoplysninger, og hvordan du kan kontakte os.

Når du besøger fotobaggrunde.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en datafil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Analytics

  • Google AdWords

  • Cookie tilladelse

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. adgang til indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger, øvrig brug af services eller foretager køb via fotobaggrunde.dk.

Hvilke oplysninger indsamler vi?
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på, og om dine besøg på og brug af denne hjemmeside. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Vi kan indsamle, opbevare og bruge følgende typer personoplysninger:

Oplysninger om eventuelle transaktioner mellem dig og os på eller i relation til denne hjemmeside, herunder oplysninger om dine eventuelle køb af varer eller tjenester (herunder men ikke begrænset til navn, faktureringsadresse, kreditkortoplysninger).

Oplysninger, du giver til os med henblik på tilmelding hos os (herunder men ikke begrænset til navn, e-mail, telefonnummer, adresse, postnummer).

Oplysninger, du giver til os med henblik på at abonnere på vores website-tjenester, e-mail meddelelser og / eller nyhedsbreve (herunder men ikke begrænset til navn, email).

Andre oplysninger, som du vælger at sende til os. Hvis du oplyser personlige oplysninger om en anden person, skal du have dennes samtykke til både videregivelsen og behandlingen af, at personlige oplysninger i overensstemmelse med vilkårene i denne privatlivspolitik

Vi kan videregive dine personoplysninger til nogen af vores medarbejdere, funktionærer, agenter, leverandører eller underleverandører i rimeligt og nødvendigt omfang til de formål, der er anført i denne privatlivspolitik.

Derudover kan vi udlevere dine personoplysninger:

-I det omfang, vi er forpligtet til at gøre det ved lov

-I forbindelse med eventuelle igangværende eller potentielle retssager

-For at fastslå, udøve eller forsvare vores juridiske rettigheder (herunder at give oplysninger til andre for at forhindre svindel og reducere kreditrisiko).

-Til køberen (eller potentiel køber) for enhver virksomhed eller aktiv, som vi sælger (eller overvejer at sælge).

-Til en person, som vi har velbegrundet mistanke, om vil ansøge en domstol eller anden kompetent myndighed om videregivelse af personoplysninger, og hvor en sådan domstol eller myndighed efter vores bedste skøn med stor sandsynlighed vil kræve, at vi videregiver personoplysninger.


Bortset fra bestemmelserne i denne privatlivspolitik, vil vi ikke give dine oplysninger til tredjemand.

Hvad bruger vi dine oplysninger til?

Personoplysninger som du sender via fotobaggrunde.dk vil blive brugt til de angivne formål i overensstemmelse med denne privatlivspolitik eller på relevante dele af hjemmesiden.

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende din vare eller nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Vi kan bruge dine personoplysninger til at:

-Administrere hjemmesiden

-Forbedre din browseroplevelse ved at tilpasse hjemmesiden

-Aktivere din brug af de tjenester tilgængelige på vores hjemmeside

-Levere tjenester du har købt via hjemmesiden

-Sende opgørelser og fakturaer til dig, og indsamle betalinger fra dig

-Sende dig generel kommerciel kommunikation om vores tjeneste

-Sende dig e-mail beskeder som f.eks. advisering om beskeder og bookinger, samt nyhedsbreve som du til enhver tid kan framelde

-Hvor du specifikt har bedt om det, at sende dig markedsføringsmateriale, eller tilbud fra omhyggeligt udvalgte tredjeparter, som vi tror kan have interesse for dig via post, e-mail eller lignende teknologi (og du kan informere os til enhver tid, hvis du ikke længere ønsker at modtage marketing kommunikation)

-Give tredjeparter med statistiske oplysninger om vores brugere. Disse oplysninger vil ikke blive brugt til at identificere enkelte bruger.

-Beskæftige os med forespørgsler og klager fra eller om dig i forbindelse med hjemmesiden.

-Holde hjemmesiden sikker og forebygge misbrug.

-Kontrollere overholdelsen af, vilkår og betingelser for brug af hjemmesiden (herunder overvågning af private meddelelser sendt via vores hjemmeside privat messaging service).

Hvor du sender personlige oplysninger til offentliggørelse på vores hjemmeside, vil vi offentliggøre og på anden måde bruge disse oplysninger i overensstemmelse med den tilladelse, du giver til os ved accept af vilkår for anvendelse af fotobaggrunde.dk.

Vi vil ikke, uden dit udtrykkelige samtykke, give dine personlige oplysninger til nogen tredjepart med henblik på direkte markedsføring.

Alle finansielle transaktioner på hjemmesiden håndteres gennem vores betalingstjenesteudbyder, Braintree. Du kan gennemgå Braintrees fortrolighedspolitik på: https://www.braintreepayments.com/en-dk/legal/payment-services-agreement-eu#updated-payment-services-agreement. Kan du ikke trykke på linket, da kopier url'en ind i din browser.

Vi deler alene oplysninger med Braintree i det omfang det er nødvendigt, med henblik på behandling af de betalinger, du foretager via vores hjemmeside; refundering af betalinger, behandling af klager samt forespørgsler vedrørende betalinger og tilbagebetalinger.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Bogholderiet opbevarer oplysningerne i mindst fem år i henhold til lovgivningen om dokumentation til regnskaber.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål

Vi bruger PostNord til levering af pakker fra Fotobaggrunde.dk. Du kan læse om deres privatlivspolitik her:

https://www.postnord.com/da/om-os/gdpr/

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: salg@fotobaggrunde.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.





Udgiver

Fotobaggrunde.dk ejes og publiceres af:


SoPhoto
Gudrunsvej 78

8220 Brabrand

cvr. 26864941




Fotobaggrunde.dk er din specialist i baggrunde til fotostudiet.