Pink Mur

275,00 kr 220,00 kr
På lager
5 stk.
Produkt ID
Pink_mur_vinylbaggrunde
 

Printede baggrunde er på grund af materialet polyester, slidstærke og kan bruges igen og igen. Baggrundene tåler at blive våde uden, at det påvirker printet. De må dog ikke ligge i længere tid i vand eller stå i direkte sol i længere tid. Sollyset slider generelt på alle farver uanset materialet det er farvet på. Kan stryges på lav varme for at fjerne ujævnheder og folder. Motivet skal ses langt fra. Tæt på vil det forekomme sløret. 

Mål: 150cm x 220cm 

Vægt cirka: 500 g 

Printede fotobaggrunde fra fotobaggrunde.dk er kunstneriske printede baggrunde i polyester, til brug i fotostudiet eller til at tage med på lokation. Materialet er let og nemt at arbejde med for modelfotografen, portrætfotografen, babyfotografen eller hvad dit speciale nu skulle være. 

Printede fotobaggrunde egner sig specielt godt til fotografering af headshots, portrætter, baby- og børnefotografering, da de er i mindre mål end papirbaggrundene, og så er de lette at håndtere. Men de kan bruges til lige det, du ønsker. 

Printede fotobaggrunde er på grund af materialet polyester, slidstærke og kan bruges igen og igen. Baggrundene tåler at blive våde, uden at det påvirker printet. De må dog ikke ligge i længere tid i vand, kommes i vaskemaskine eller stå i direkte sol i længere tid. Sollyset slider generelt på alle farver uanset materialet det er farvet på.  

Vinylbaggrundene kan stryges på bagsiden og ikke på selve printet på svag varme. 

Mere information
Subtitle Printet vinylbaggrund. Str. 150cm x 220cm
Pris 275,00 kr
Display Product Options In Product Info Column
Fotobaggrunde.dk er din specialist i baggrunde til fotostudiet.